ALL BEIGE OUTFIT

Heippa!! ❤

Ajattelin jakaa teille kuvia, joita otimme Helsingissä. Olimme Helsingissä muutaman yön ennen kuin lähdimme kohti Espanjaa. Helsingissä on aina ihana käydä ja toivottavasti pääsen taas Helsinkiin pian uudestaan vähän pitemmäksi aikaa. Seuraavalla kerralla pitää ottaa koirat myös mukaan, sillä koirilla on paljon tuttuja shelttejä Helsingissä, joita olisi kiva treffata pitkästä aikaa. Lisäksi olisi kiva nähdä ystäviä, joita ei nyt ehtinyt näkemään liian lyhyeksi jääneen vierailun takia! Välillä on ikävä Helsinkiin ja kaikkia ystäviä siellä, mutta onneksi siellä pääsee aina käymään! ❤

Kuvia ottaessa tuli tosi kylmä, sillä mereltä tuuli jäätävästi. Olin jo unohtanut, miten kylmä tuuli Helsingissä on, varsinkin keväisin, kun meri on vielä kylmä. Lähdimme kiireellä ravintolaan lämmittelemään ja syömään, kun olimme ottaneet nämä asukuvat 😀

Kuvissa olen pukeutunut kokonaan beigeen. Beige on aina kuulunut suosikki väreihini mustan ja valkoisen kanssa. Tänä keväänä beige on myös yksi trendiväreistä ja erityisen trendikästä on pukeutua kokonaan beigeen. Itse pidän tästä trendistä ja minulta löytyy paljon jo ennestään beigejä vaatteita, mitä voin yhdistellä keskenään. Mitä mieltä te olette kokonaan beigestä asusta?

Kuvissa näkyy myös valkoiset nilkkurit. En aluksi osannut nähdä itselläni valkoisia nilkkureita, vaikka ihailin muilla niitä. Lopulta kuitenkin lämpenin tälle trendille, kun löysin Massimo Dutista alennuksesta valkoiset nilkkurit. Niissä on melko matala korko ja ne eivät ole ihan vitivalkoiset, vaan enemmänkin luonnonvalkoiset. Espanjasta löysin vielä luonnonvalkoiset avokkaat, joissa on samanlainen puu kuvioinen korko, kuin näissä. Olin etsinytkin kesäksi valkoisia avokkaita ja onneksi löysin sellaiset. Täytyy kehua Espanjan kenkä valikoimaa ja sitä miten edullisesti sieltä sai nahkakenkiä.

Asu / Outfit:
Takki / Coat: Massimo Dutti
Neule / Sweater: Massimo Dutti
Hame / Skirt: Zara
Nilkkurit / Boots: Massimo Dutti
Korvakorut / Earrings: Glitter

Nykyään myös tykkään pitkistä takeista. Niihinkin olen lämmennyt pikku hiljaa. En osaa enää käyttää lyhyempää mittaa trensseissä ja villakangastakeissa, vaan tykkään, että ne ovat pituudeltaan ainakin polviin asti tai jopa reilusti polvien alle.

Viime viikolla tänne Pohjois-Suomeen tuli kunnon takatalvi ja lunta satoi reilusti. Tuli ihan joulufiilis, kun satoi isoja lumihiutaleita. Toivotaan kuitenkin, että lumet sulavat pian pois ja kesä tulisi. Meillä olisi jo kova hinku päästä mökille remontoimaan!

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa! 🙂

❤ :lla Henna-Riikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: